Daysys ljud och ljusindikationer

Daysy visar bara gult och inga mätningar registreras

Att Daysy bara visar gult kan bero på två saker. Scenario 1.  Om Daysy bara surrar och inte vill genomföra några mätningar så kan det bero på att hon tror att TRRS sladden sitter inne eller att porten är trång (när Daysy är ny). Testa då att använda TRRS kabeln (den mellan Daysy och telefonen) för […]

Vad innebär ett blinkande rött ljus?

Ett blinkande rött ljus är en framtida prognos under vilken dag ägglossningen kommer ske. Ju längre du använder daysy p-dator desto bättre kommer den framtida prognosen överensstämma med när ägglossningen faktiskt också inträffade.

Vad innebär grönt ljus?

Detta innebär att du är i din infertila period och sannolikheten för en graviditet är mycket liten eller obefintlig. 

Vad innebär rött ljus?

Det innebär att du är i din fertila period. Under denna tiden kan du bli gravid. Om du inte vill bli gravid behöver du använda kompletterande hormonfritt preventivmedel såsom kondom eller pessar.

Vad innebär gult ljus?

Gult ljus innebär att daysy är i inlärningsfas. Det kan också innebära att du kan ha större förändringar i din menscykel. Om du vill undvika en graviditet ska du behandla de gula dagarna som röda och under denna tid komplettera med en barriärmetod.

Det violetta ljuset blinkar, vad innebär det?

Daysy väntar på att du ska mata in mensdata. Om du har mens, tryck ner och håll inne aktiveringsknappen tills det violetta ljuset lyser fast. Om du inte har mens, tryck inte på något och det violetta ljuset fortsätter bara att blinka.

Hittar du inte svaren du letar efter? Kontakta kundsupporten för Daysy Sverige eller maila direkt till info@daysy.nu
Kontakta support