1. Kolla att DaysyView-appen är uppdaterad till senaste version.
    Om något hänger sig, radera appen, logga in på ditt konto och synkronisera på nytt.
  2. När du synkroniserar så är det en ende som skall gå till Daysy och den andra till telefonen. Vänd på sladden om synkronisering inte sker.
  3. Kolla också att ljudet på telefonen är på högsta volym och att Daysy har tillåtelse att få tillgång till mikrofonen under telefonens inställningar.
  4. När du synkroniserar Daysy till DaysyView och ta bort kabeln direkt efter synkronisationen, MEDAN Daysy är aktiv.

DET HEMLIGA KNEPET
Ibland kan knappen vara lite trög när Daysy är fabriksny. Då kan det vara svårt att få igång den blå aktivitetsringen eller bekräfta mens. Då finns ett superknep som brukar lösa problemet.
Aktivera Daysy och sätt in sladden och Daysys sladdport. När du drar ut sladden, dra ut den i en vinkel. Upprepa så att du drar ut den först till höger, sen till vänster sen uppåt och sedan nedåt så att sladden skrapar mot sladdportens insidor. På så sätt “vidgas porten” och lättar på knappen.

Hör av dig till vår support om det är något som inte fungerar med synkroniseringen så hjälper vi dig på studs! 

Observera att vi för närvarande har problem med synkroniseringar mellan vissa Sony Xperia-modeller och Huawei-telefoner. Detta är något vi försöker fixa till nästkommande versioner av appen så håll utkik efter nya uppdateringar.