Batteriet skall endast tas ut när daysy p-dator säger att det är dags för batteribyte. Då ska det bytas enligt instruktionerna. Har du ändå tagit ut batteriet och lämnat daysy p-dator batterilös under en längre tid kan daysy inte längre hålla reda på vilken dag det är. Din data är dock fortfarande säkert förvarad. Daysys kalender synkroniserar då inte heller med kalendern i daysyview. Fram till nästa mens kommer du dessutom enbart se gula dagar,

När ett batteri sätts i på nytt använder daysy p-dator befintlig mätdata, men väntar på första mensen innan den på åter synkroniserar med din cykel. Under denna tiden visar daysyView inte din gamla data eftersom den inte är 100% säker på vilken dag den ska visa. Vi förstår att detta kan vara frustrerande och vi jobbar på en bättre lösning för synkroniseringen med daysyview. Men det finns en enkel väg runt problemet. Ta inte ur batteriet ur din daysy p-dator! Batteriet räcker för mer än 2 års användning (och p-datorn varnar dig med gott om tid för att du ska hinna byta batteriet) och mjukvaran i daysy är mycket stabil.

Om du har problem med att kommunicera med daysyview, så har problemet antagligen att göra med appen. Med varje ny release av daysyview jobbar vi på att göra kommunikationen mellan appen och daysy mer stabil, men ibland kan det ändå bli fel. Om du har problem, läs FAQ:n i daysyview och om du inte hittar svaret där svarar vi snabbt på dina frågor.